Categories
Microsoft

Microsofts Copilot-app, som nu är tillgänglig för både iPhone och Android-enheter, är ett betydande framsteg inom AI-driven assistans. Appen ger användare en mängd funktioner, som att utforma e-post, komponera berättelser eller manus, sammanfatta komplexa texter, skapa personliga resplaner, skriva och uppdatera jobbresuméer och mycket mer. En av de framträdande funktionerna är Image Creator, som drivs av DALL·E 3, och möjliggör för användare att utforska nya stilar och idéer, utveckla varumärkesmotiv, generera logodesign och visualisera film- och videostoryboards.

Copilot-appen bygger på GPT-4-modellen och erbjuder mer avancerade funktioner än GPT-3.5-tekniken som används i OpenAIs GPT-app. Det är särskilt betydande att användarna får tillgång till denna teknik gratis. Appen har varit väl mottagen, med över 1,5 miljoner nedladdningar över hela världen på både Android- och iOS-plattformar sedan lanseringen under högsäsongen.

När det kommer till användarupplevelsen erbjuder Copilot-appen på Android och iPhone en liknande upplevelse som den fristående webbversionen, inklusive naturliga språkfrågor och DALL-E 3-modellen för AI-genererade bilder. Appens gränssnitt fokuserar på röstkommandon snarare än att skriva, och även om viss användning är möjlig utan inloggning, krävs ett Microsoft-konto för full tillgång.

Trots att appen är imponerande verkar den inte helt förändra sökvanor eller ersätta andra nuvarande favoritverktyg hos användare. Den erbjuder solid text-till-text-funktionalitet och kan potentiellt få en stor användarbas innan liknande funktioner integreras i andra operativsystem.

Copilot-appen finns tillgänglig för nedladdning på både Google Play Store för Android-användare och Apple App Store för iPhone-användare.

Här är några YouTube-videor som ger insikter om Microsofts Copilot-app för iOS och Android

Hur COPILOT kommer att förändra DITT JOBB 2024″ utforskar Copilot-appens inverkan på arbetsliv och jobbdynamik.

Introduktion till Microsoft Copilot” erbjuder en översikt av appens funktioner och kapacitet.

Microsoft släpper Microsoft Copilot-appen för iOS och iPadOS” fokuserar på appens lansering och funktioner specifikt för iOS och iPadOS.

Microsoft lanserar Copilot-app för Android och iOS, Utökar AI-räckvidd” diskuterar utvidgningen av Copilots AI-funktionaliteter över mobila plattformar.

“Microsoft lanserar tyst en dedikerad Copilot-app för Android” detaljerar lanseringen av Copilot-appen specifikt för Android-enheter.

“Hämta Microsoft Copilot från Apple App Store” ger information om hur man får tillgång till appen för Apple-enheter.

“Microsoft lanserade Copilot för iOS och Android” täcker lanseringen av Copilot över båda stora mobila plattformar.

Kategorier